Kotkamillsin kartongit pian markkinoilla

JULKAISTU: 2016-05-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kotkamills on perustanut Euroopan myyntiverkoston uusille tuotteilleen. Kesäkuun lopussa käynnistyvä uusittu kone tekee taivekartonkia ja suojapäällystettyä kartonkia.

Kotkamills Oy on investoinut 150 miljoonaa euroa painopaperikoneen muuttamiseksi pakkauskartonkia tekeväksi koneeksi. Markkinoille tuodaan uusi tuote, suoraan koneessa vesipohjaisella barrieerilla päällystetty kartonki. Se on täysin kierrätettävä ja uudelleenkäytettävä vaihtoehto PE-muovilla päällystetylle kartongille.

Uusi myyntiverkosto käsittää 13 myyntiedustajaa, jotka markkinoivat tuotetta 30 maahan. Verkoston avulla voidaan tarjota paikallista tukea asiakkaille.

”Olemme valinneet huolellisesti edustajat markkinoille, joille lanseeraamme uudet tuotteemme”, kertoo johtaja Pirjo Eteläinen Kotkamills-yhtiöstä.

Kotkamillsin Kotkan toisen paperikoneen vaihto kartonkikoneeksi etenee aikataulussa. Vanha paperikone purettiin maaliskuussa ja uuden kartonkikoneen asennus alkoi. Toinen paperikoneista toimii normaalisti muutostöistä huolimatta. Uuden kartonkikoneen on määrä aloittaa tuotanto juhannuksen tienoilla. Muutoksen myötä Kotkamillsin pakkauskartongin tuotantokapasiteetti Kotkansaarella kasvaa 400 000 tonniin vuodessa.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)