K-ryhmä avaa avoimen tukkuverkkokaupan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-03-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


HoReCa -alan hankintakäytännöt voivat muuttua, kun Kespro avaa Suomen ensimmäisen kaikille avoimen tukkuverkkokaupan, K-RuokaPron.

Verkkokaupassa ei tarvita erillisiä palveluun kirjautumisia tai sopimuksia tilauksen tekemiseen. Uutta K-RuokaProssa on tiedotteen mukaan myös se, että hinnat ovat palvelussa avoimesti näkyvissä.

”Asiakkaamme ovat kertoneet, että hintavertailu tukkujen välillä on käytännössä mahdotonta, koska ne vaativat palveluun kirjautumisen. Uskomme palvelun avoimen hinnoittelun helpottavan osaltaan asiointia ja asiakkaiden ostopäätöksiä”, kertoo Kespron johtaja Mika Halmesmäki.

Ulkona syömisen trendi kasvaa Suomessa ja eritoten pääkaupunkiseudulla jatkuvasti.

”Uusia kahviloita ja ravintoloita syntyy markkinoille lähes viikoittain. Juuri näille uusille ja pienille HoReCa-toimijoille sekä esimerkiksi toimisto-, urheilu- tai harrasteyhteisöille haluamme tarjota entistä joustavamman kanavan tukkuasiointiin”, kertoo Halmesmäki.

Alkuvaiheessa K-RuokaPro toimii pääkaupunkiseudulla. Asiakkaiden saatavilla on laaja, yli 6 000 tuotteen valikoima. Tilaukset toimitetaan asiakkaan haluamana ajankohtana suoraan haluttuun osoitteeseen. Toimituksen kuljetusta voi seurata reaaliajassa ja näin saada tarkan tiedon sen saapumisajankohdasta.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak