Uusi toimitusjohtaja Jospakille

JULKAISTU: 4. tammikuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Jospakin uutena toimitusjohtajana on 4.1.2021 aloittanut Janne Sokajärvi. Tarja Heikkilä jatkaa yrityksen myynti- ja markkinointijohtajana.

Kansainvälistymisstrategia ja Jospakin oman teknologian kehityksen rooli osana strategiaa ovat Janne  Sokajärven keskeisimmät tehtävät. Hän on aiemmin työskennellyt hankinta- ja logistiikkajohtajana Wihuri Oy:ssä sekä Tuko Logistics Osk:ssa.

– Tutustuessani Jospak Oy:n kehittämiin innovatiivisiin tuoteratkaisuihin sekä tulevaisuuden kasvusuunnitelmiin globaalissa elintarvikemarkkinassa, päätin, että tässä menestystarinassa haluan olla mukana. Kierrättämisen lisääntyminen ja muovin käytön vähentäminen maailmanlaajuisesti ovat jatkuvia megatrendejä, joissa Jospakin tavoitteena on olla avainroolissa omassa segmentissään. Jospakin nykyinen henkilöstö on alansa pioneereja ja ammattilaisia – ylpeänä lähden luotsaamaan yhtiötämme voimakkaan kasvun tielle, toteaa Janne Sokajärvi yrityksen tiedotteessa.

Jospak on kasvanut viime vuosina sen oman tuote- ja teknologiakehityksen mahdollistaessa tehokkaamman toiminnan. Yrityksen myynnistä 2020 yli 90 % suuntautui vientimarkkinoille ja 2021 haetaan kasvua sekä Suomesta että kansainvälisesti. Jospakin kehittämän pakkausinnovaation ansiosta kartonkinen elintarviketeollisuuden vuoka voidaan päällystää vain ohuella muovikalvolla. Vuoka vähentää muovin tarvetta 85 % vastaaviin kokomuovisiin pakkauksiin verrattuja ja soveltuu suoraan elintarviketeollisuuden nykyisille tuotantolinjoille.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi