Uusi toimitusjohtaja Jospakille

JULKAISTU: 2021-01-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jospakin uutena toimitusjohtajana on 4.1.2021 aloittanut Janne Sokajärvi. Tarja Heikkilä jatkaa yrityksen myynti- ja markkinointijohtajana.

Kansainvälistymisstrategia ja Jospakin oman teknologian kehityksen rooli osana strategiaa ovat Janne  Sokajärven keskeisimmät tehtävät. Hän on aiemmin työskennellyt hankinta- ja logistiikkajohtajana Wihuri Oy:ssä sekä Tuko Logistics Osk:ssa.

– Tutustuessani Jospak Oy:n kehittämiin innovatiivisiin tuoteratkaisuihin sekä tulevaisuuden kasvusuunnitelmiin globaalissa elintarvikemarkkinassa, päätin, että tässä menestystarinassa haluan olla mukana. Kierrättämisen lisääntyminen ja muovin käytön vähentäminen maailmanlaajuisesti ovat jatkuvia megatrendejä, joissa Jospakin tavoitteena on olla avainroolissa omassa segmentissään. Jospakin nykyinen henkilöstö on alansa pioneereja ja ammattilaisia – ylpeänä lähden luotsaamaan yhtiötämme voimakkaan kasvun tielle, toteaa Janne Sokajärvi yrityksen tiedotteessa.

Jospak on kasvanut viime vuosina sen oman tuote- ja teknologiakehityksen mahdollistaessa tehokkaamman toiminnan. Yrityksen myynnistä 2020 yli 90 % suuntautui vientimarkkinoille ja 2021 haetaan kasvua sekä Suomesta että kansainvälisesti. Jospakin kehittämän pakkausinnovaation ansiosta kartonkinen elintarviketeollisuuden vuoka voidaan päällystää vain ohuella muovikalvolla. Vuoka vähentää muovin tarvetta 85 % vastaaviin kokomuovisiin pakkauksiin verrattuja ja soveltuu suoraan elintarviketeollisuuden nykyisille tuotantolinjoille.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus