Interpack 2017 suuri menestys – 170500 kävijää

JULKAISTU: 2017-05-15
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Interpack 2017 -messut olivat suuri menestys. Kävijöitä oli noin 170 500 ja he olivat kyselyn mukaan erittäin tyytyväisiä messuihin.

Messuilla oli mukana 2 865 yritystä, jotka esittelivät pakkauksiin ja alaan liittyviin prosessiteollisuuden tuotteisiin tarjottavia ratkaisuja. Kävijöitä oli 168 maasta ja ulkomaisia kävijöitä oli 74 % kaikista. Myös näytteilleasettajat olivat messuihin hyvin tyytyväisiä, ja kauppoja tehtiin runsaasti Düsseldorfin messujen mukaan.

Messukävijöistä oli messujen kyselyn mukaan 98 % vierailuunsa tyytyväisiä tai hyvin tyytyväisiä.

Messujen mukaan messuilla nousivat esiin alan päätrendeinä digitalisaatio, teollisuus 4.0 ja kestävä kehitys. Jälkimmäiseen liittyvät myös Save Food -kongressi ja Innovationparc-messuosasto.

Suomalaisista yfrityksistä mukana olivat näytteilleasettajina mm. Metsä Board, Stora Enso, Klinger, Delight, Kotkamills, Plastiroll, Huhtamäki, Schur, Erkomat, Iscent, Focal Spect, Wipak ja Visual Components.

Seuraavat Interpack-messut järjestetään Düsseldorfissa toukokuussa 2020.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus