Interpack 2017 suuri menestys – 170500 kävijää

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-05-15
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Interpack 2017 -messut olivat suuri menestys. Kävijöitä oli noin 170 500 ja he olivat kyselyn mukaan erittäin tyytyväisiä messuihin.

Messuilla oli mukana 2 865 yritystä, jotka esittelivät pakkauksiin ja alaan liittyviin prosessiteollisuuden tuotteisiin tarjottavia ratkaisuja. Kävijöitä oli 168 maasta ja ulkomaisia kävijöitä oli 74 % kaikista. Myös näytteilleasettajat olivat messuihin hyvin tyytyväisiä, ja kauppoja tehtiin runsaasti Düsseldorfin messujen mukaan.

Messukävijöistä oli messujen kyselyn mukaan 98 % vierailuunsa tyytyväisiä tai hyvin tyytyväisiä.

Messujen mukaan messuilla nousivat esiin alan päätrendeinä digitalisaatio, teollisuus 4.0 ja kestävä kehitys. Jälkimmäiseen liittyvät myös Save Food -kongressi ja Innovationparc-messuosasto.

Suomalaisista yfrityksistä mukana olivat näytteilleasettajina mm. Metsä Board, Stora Enso, Klinger, Delight, Kotkamills, Plastiroll, Huhtamäki, Schur, Erkomat, Iscent, Focal Spect, Wipak ja Visual Components.

Seuraavat Interpack-messut järjestetään Düsseldorfissa toukokuussa 2020.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept