CeMAT-messuilla uutta pakkaustekniikkaa

JULKAISTU: 21. maaliskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Logistiikka-alan CeMAT-suurmessuilla on oma osasto pakkaustekniikalle. Tapahtumaan on yhdistetty myös kaksi Easyfairsin pakkausalan erillistä messutapahtumaa.

CeMAT-messuihin yhdistetyt messutapahtumat ovat Empack ja Label&Print. Näytteilleasettajat tulevat messujärjestäjän mukaan olemaan etupäässä pakkauskoneiden ja pakkauslaitteiden toimittajia. He esittelevät moderneja ratkaisuja kuljetuspakkaamiseen, pakkausmateriaaleja ja uusia pakkauskoneita.

Messujen pääteemana ovat älykkäät tarjontaketjun ratkaisut. Hannoveriin odotetaan tulevan 31.5.–3.6. yli tuhat näytteilleasettajaa eri puolilta maailmaa. Messut tulevat esittelemään monia ratkaisuja palvelujen digitalisointiin ja automatisointiin.

Messujärjestäjä Deutsche Messen mukaan suurimmat alueet näyttelyssä tulevat olemaan MOVE & LIFT sekä STORE & LOAD.

 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)