Avery Dennison aikoo mullistaa etikettialaa

JULKAISTU: 29. elokuun 2019
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Etikettialan johtaviin materiaalien toimittajiin kuuluva Avery Dennison lupaa esitellä mullistavaa etikettien ja tarrojen kiinnitystekniikkaa Labelexpo Europe 2019 -messuilla syyskuussa Brysselissä. Messuilla on myös mahdollisuus tavata yrityksen teknisiä asiantuntijoita ja tuotekehityksen pioneereja. Luvassa on lukuisia tuoteuutuuksia mm. autojen teippaukseen ja terveydenhoidon tuotteisiin.

”Yrityksemme pitkäaikainen sitoutuminen sekä investoinnit materiaalitekniikkaan ja tuotekehitykseen ovat mahdollistaneet käsityksemme mukaan käänteentekevän kiinnitysratkaisun, joka esitellään messuilla”, sanoo Jeroen Diderich, vice president and general manager, Label and Graphic Materials Europe.

Diderichin mukaan yrityksen World of Science -osasto tulee esittelemään myös monia muita jännittäviä innovaatioita. Niiden avulla etikettien tuottajat voivat saada kasvua tuotteilla, jotka täyttävät vaativien teollisuuden alojen määräykset ja EU:n säätelyn vaatimukset. Niiden avulla voidaan myös vähentää ympäristökuormaa.

Avery Dennison tulee esittelemään messuilla mm. uusia tuotteita autojen teippaukseen sekä lääketeollisuuteen ja terveydenhoitoon. Uusi kylmätuotteiden liima auttaa terveydenhoidossa ja luminesenssipäällystys on turvaratkaisu lääkepakkauksiin.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)