Amerplast lanseeraa tuoretuotepakkauksen

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-01-31
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Amerplast lanseeraa koko Eurooppaan AmerFresh-pakkausmenetelmän tuoretuotteille. Menetelmä on lanseerattu menestyksellä jo Pohjois-Euroopassa.

Amerplast osallistuu Fruit Logistica-messuille Berliinissä 8.-10.2 esitelläkseen tätä pakkausmenetelmää, joka soveltuu sekä kalvo- että rasiapakkaamiseen.

AmerFresh on PerfoTecin patentoidun laserperforointiteknologian kanssa kaikenkattava pakkausmenetelmä tuoretuotteille. Tiedotteen mukaan se mahdollistaa laadun ja tuoreuden säilyttämisen sekä jopa hyllyiän tuplaamisen ilman lisättyjä kemikaaleja.

Messuilla esitellään PerfoTecin uusi innovatiivinen liikutettava rasiasaumaaja, johon on integroitu AmerFresh-laserperforointiyksikkö. Laite tarjoaa kustannustehokkaan tavan valmistaa mallipakkauksia.

“Hedelmät ja vihannekset ovat viiden eniten poisheitetyn elintarvikkeen kärjessä ja arviolta 40 % kaikista tuoretuotteista heitetään hukkaan. Vähentämällä ruokahävikkiä ja parantamalla tuotelaatua sekä ulkonäköä AmerFresh luo selkeää lisäarvoa koko tuoretuotteiden arvoketjulle pakkaajista vähittäiskauppaan ja kuluttajiin”, sanoo Børge Kvamme, Amerplastin toimitusjohtaja.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli