Amcorille kaksi palkintoa pakkauskilpailussa

JULKAISTU: 19. toukokuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Amcorin kehittämät kierrätetystä PET-muovista tehty pullo ja uudenlainen kuplapakkaus palkittiin amerikkalaisen DuPont-yhtiön pakkauskilpailussa

Kaksi Amcorin kehittämää pakkausta palkittiin amerikkalaisen DuPont-yhtiön pakkauskilpailussa. Tuotteet olivat kierrätetystä PET-muovista tehty pullo ja uudenlainen kuplapakkaus.

Timantti-palkinnon saanut läpinäkyvä Method-muovipullo on tiedotteen mukaan alan ensimmäinen nestemäisten pesuaineiden pakkaamiseen tarkoitettu pullo, joka on tehty kokonaan kierrätetystä PCR PET-muovista. Pullo palkittiin kategorioissa Technological Advancement, Responsible Packaging ja Enhanced User Experience.

Amcorin kehittämä Formpack Ultra -kuplapakkaus sai kultaa Technological Advancement ja Responsible Packaging -kategorioissa. Pakkauksessa voidaan käyttää pidempiä ja syvempiä kuplia kuin tavallisesti. Lääkkeet voidaan pakata kooltaan pienempiin arkkeihin, mikä vähentää kustannuksia.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)