Äänestä paras design Metsä Boardin kilpailussa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-05-03
PÄIVITETTY: 2023-02-16

Nyt voit valita parhaan design-ratkaisun Metsä Boardin kansainvälisessä kilpailussa. Kymmenen pakkausta on valittu finaaliin ja äänestys on käynnissä.

Metsä Board avasi Better with Less – Design Challenge -kilpailun marraskuussa 2017. Kilpailussa etsitään ympäristöystävällisiä ja toimivia pakkausratkaisuja yleisimmin käytettyihin ja nopeasti kasvaviin kuluttajapakkausten tyyppeihin. Kilpailuun osallistui 308 konseptia 38 maasta.

Kilpailun tunnettuja pakkausalan asiantuntijoita sisältävä raati on valinnut finaaliin seuraavat 10 työtä:

Janne Asikainen – Koepala Cup Pocket
Jeroen Caelen – Plastic banning toilet roll
Abdullah Cam – Moisture Face Creme Cosmetic Package
Insik Chung – ECO cake tray
Alessandro Grossi – Playing nature
Gerlinde Gruber – Fune – Sushi take-away
Sī Míng Guì – A scarf which can be turned into a hanger
Yukihiro Hozumi – Paperboard pocket tissue case
Pawel Krawczugo – Twist
Iiro Numminen – Stretching inner part

Kilpailun voittaja julkistetaan toukokuun lopussa. Finaaliin valitut työt ovat nähtävissä ja niitä voi äänestää kilpailun sivulla http://www.betterwithless.org/vote/

 

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox