Raisio ja Lumene menestyivät Pro Cartonissa
Raision Nalle-pakkauksia. Kuva. Pro Carton.
Lumenen kosmetiikkapakkauksia. Kuva: Pro Carton.

Raision ja Lumenen pakkaukset ovat päässeet loppukilpailuun arvostetussa Euroopan kartonkituotteiden kilpailussa. Yleisö voi äänestää suosikkiaan ensi kertaa.

Kilpailu on järjestetty vuodesta 1997 lähtien nimellä Pro Carton ECMA Award. Nyt kilpailun nimi on European Carton Excellence Award. Kilpailun finalistit on nyt valittu, ja ensimmäistä kertaa jaetaan palkinto myös yleisön suosikille. Kilpailutöitä voi äänestää tästä linkistä.

Raisio pääsi loppusuoralle Nalle-kaurapakkauksillaan. Tuomaristo kiitti pakkausten kuluttajille tarjoamaa kahta avausvaihtoehtoa. Perinteisen sisään työnnettävän aukon vaihtoehtona on helposti muotoutuva annostelunokka. Tämä on älykäs ratkaisu ilman että pakkausmateriaalia tarvittaisiin lisää tai pakkauslinjaa pitäisi muuttaa. Pakkauksen toteutti AR Carton Kriftel.

Lumenen kosmetiikkasarjan nimi on “Wheel of light”, ja valo välkehtii pakkauksissa mikrokohokuvioinnin ansiosta. Sisempi pakkaus sisältää tuotteen ja toistaa päällyspakkauksen perusvärejä. Pakkauksissa ei käytetä kalvolaminointia, ja ne voidaan nostaa pystyyn ja täyttää tuotantolinjalla täysin automaattisesti. Pakkausten ilmeen on suunnitellut JDO, ja pakkaukset toteutti Edelmann.

Myös suomalaiset kartonkivalmistajat ovat hyvin esillä kilpailussa, sillä monessa loppukilpailuun päässessä työssä on käytetty Stora Enson tai Metsä Boardin kartonkia.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-09

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
A&R Carton kartonkipakkaukset kuluttajapakkaukset Metsä Board Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC