Fleksotuotantoon täysin automaattinen levylinja
Inci-Flexin uusi automaattinen levylinja. Kuva: Esko.

Esko ja Vianord Engineering ovat kehittäneet Easy to Plate Four -konseptin, joka on ensimmäinen täysautomaattinen levynvalmistuslinja fleksotuotantoon, alkaen levyn valotuksesta ja päätyen valmiiseen levyyn.

Offset-tuotannossa levynvalmistuksen automaatio on ollut jo vuosikymmeniä itsestäänselvyys, mutta fleksotuotannossa manuaaliset työvaiheet ovat rasittaneet prosessia. Vianord kehitti automaatioratkaisun, joka yhdistää kaikki prosessin osaset suoraviivaiseen ja integroituun levynvalmistukseen.

Smart-Bridge on kompakti silta, jolla yhdistetään Eskon uusi Crystal 5080 CDI -tulostin, Eskon XPS 5080 -jälkivalotin ja Vianord Evo Line -kehityskone yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä on nimetty Evo 5 Fusion E:ksi.

Uusi levylinja kehitettiin yhteistyössä italialaisen prepress-yhtiö Inci-Flexin kanssa. Linja on otettu käyttöön yhtiön tuotannossa ja sen avulla on päästy eroon yhdeksästä manuaalisesta työvaiheesta fleksolevyjen valmistuksessa. Tuotannon vakaus, nopeus ja helppokäyttöisyys ovat parantuneet linjan ansiosta.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Esko fleksopainotyöt pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC