Emballator Metal Group laajentaa Suomeen
Metalpak valmistaa mm. metallitynnyreitä maaleille ja kemikaaleille. Kuva Metalpakin ohjevideosta.

Ruotsalainen Emballator Metal Group on ostanut suomalaisen kilpailijansa Metalpak Oy:n koko osakekannan lempääläiseltä Kiilto Family Oy:ltä.

Emballator Metal Group on hankkinut suomalaisen kilpailijansa Metalpakin koko osakekannan. Emballator Metal Group valmistaa ja markkinoi metallipakkauksia pääosin maali- ja kemianteollisuudelle, ja sen pääkonttori sijaitsee Ulricehamnissa, Ruotsissa. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli noin 55 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 200. Yritys on osa ruotsalaista Herenco Groupia.

Metalpak on metallipakkauksia valmistava yritys Lempäälässä, joka työllistää 37 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin  10 miljoonaa euroa. Yrityksen osakekannan myi sen pitkäaikainen omistaja, pääosin kemianteollisuuden alalla toimivan Kiilto Family -konsernin emoyhtiö Kiilto Family Oy.

"Olemme iloisia siitä, että saamme jatkossa työskennellä arvostetun kilpailijamme kanssa", sanoo Emballator Metal Groupin toimitusjohtaja Mats Nilsson. "Tämä edesauttaa strategista tavoitettamme vahvistaa markkina-asemaamme Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä."

"Suomi on meille tärkeä markkina-alue ja strategisesti tärkeä tuotantomaa. Haluamme vahvistaa markkina-asemaamme Suomessa. Tulevaisuudessa suunnittelemme laajentavamme toimintaamme Venäjälle ja Baltian maihin. Metalpakin vahva asema elintarviketeollisuudessa luo kehittymismahdollisuuksia Emballator Metal Groupille,” Nilsson sanoo.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-06-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
metallipakkaukset Metalpak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC