Ensocoatia markkinoidaan ympäri Eurooppaa
Ensocoat-bussi Interpack-messuilla. Kuva: Reino Lantto.

Stora Enson uudistunut lippulaivatuote Ensocoat lähtee Euroopan kiertomatkalle kahdeksi kuukaudeksi. Interpackissa ollut bussi esittelee kartongin ominaisuuksia sekä suurille että pienille asiakkaille ympäri Eurooppaa.

”Odotettavissa on mielenkiintoisia tapaamisia seuraavina kuukausina. Interpackin kokemusten perusteella uskomme että uudistunut tuote herättää paljon mielenkiintoa”, sanoo markkinointikoordinaattori Caroline Ericson Stora Ensolta.

Ensocoat-bussi oli näkyvästi esillä Interpack-messuilla. Bussin sisällä on tietoa ja esimerkkejä siitä, mihin kartonki soveltuu. Ensocoatia käytetään maailmanlaajuisesti vaativiin graafisiin sovelluksiin ja kuluttajatuotteiden kuten kosmetiikan, parfyymien, samppanjan, alkoholijuomien ja suklaan pakkauksiin. Pelkästään puhtaasta ensikuidusta valmistettu Ensocoat on SBS-kartonki (solid bleached sulphate) eli kuuluu kartonkien korkeimpaan laatuluokkaan.

Kartongin entistä parempi valkoisuus ja sävy takaavat valmistajan mukaan erinomaisen painojäljen sekä soveltuvuuden kaikille jälkikäsittelyille. Luksuspakkauksissa käytetään usein kohokuviointia, foliointia ja muita erikoisefektejä, jotka vaativat paljon materiaalin sileydeltä, vaaleudelta ja taivutusominaisuuksilta.

”Ensocoatin uudistuksella haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden visuaalisesti korkeatasoisimman kartongin. Valkoisuus ja vaaleus ovat keskeisiä teknisiä ominaisuuksia, mutta olemme keränneet palautetta myös asiakkailta ja sidosryhmiltä kartongin luomasta esteettisestä kokemuksesta ja kehittäneet tuotetta sen pohjalta”, kertoo tuotepäällikkö Eva Lundqvist Stora Ensolta.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-05-24

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset pakkauskartonki Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC